محتوای خبری مرکز طبی کودکان

افتخارآفرینی دستیاران تخصصی مرکز طبی کودکان با قبولی 100 درصدی در آزمون بورد 1399 کودکان

هفتاد درصد حائزین عنوان پنج درصد برتر بورد کودکان به مرکز طبی کودکان اختصاص دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، همه دستیاران این بیمارستان در آزمون بورد تخصصی 1399 پذیرفته شدند که از هر سه شرکت کننده، دو نفر جزو 10 درصد برتر آزمون هستند.
در آزمون بورد تخصصی کودکان امسال، 18 نفر از دستیاران فارغ التحصیل مرکز طبی کودکان شرکت کرده بودند که تمامی این دستیاران موفق به کسب دانشنامه شدند.
تقریبا 30 درصد کل رتبه های پنج درصد برتر آزمون بورد تخصصی کودکان را دستیاران مرکز طبی کودکان از آن خود کرده اند.
همچنین 70 درصد از کل رتبه های ۵ درصد دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیش از پنجاه درصد از کل رتبه های ده درصد دانشگاه در رشته کودکان را فارغ التحصیلان مرکز طبی کودکان به خود اختصاص دادند.
در آزمون های بورد فوق تخصصی نیز رتبه اول رشته های عفونی و روماتولوژی کودکان را فلوهای این مرکز کسب کرده اند.
فلوهای مرکز طبی کودکان در 4 رشته فوق تخصصی حائز عنوان ده درصد برتر آزمون بورد فوق تخصصی امسال شدند.
برنامه ریزی دقیق، تسلط کامل و کافی به الگوهای آموزشی با تکیه بر کتاب های مرجع، استفاده از تکنیک های یادهی و یادگیری نوین، ارتقای کیفیت راندها و برنامه های آموزشی، مسئولیت پذیری دست اندرکاران آموزشی بیمارستان و انگیزه و علاقه وافر فراگیران به آموزش از جمله عوامل تاثیرگذار در این افتخارآفرینی به شمار می آید.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی