محتوای خبری مرکز طبی کودکان

بازدید رئیس دپارتمان کودکان دانشگاه بصره از مرکز طبی کودکان

رئیس دپارتمان کودکان دانشگاه بصره از مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان کشور بازدید کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، پیرو بازدید رئیس دانشگاه بصره از بیمارستان و تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران با این دانشگاه، دوشنبه 2 دی 98، sawan issa habeeb aljabere، رئیس دپارتمان کودکان دانشگاه بصره از مرکز طبی کودکان- قطب علمی طب کودکان کشور بازدید کرد.
در جلسه ای که پس از بازدید از بخش های بیمارستان با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر سیدرضا رئیس کرمی مدیر گروه کودکان، دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده، دکتر امیرعلی حمیدیه رئیس بخش پیوند تشکیل شد، دکتر بدو ضمن خوش آمدگویی، از فعالیت های منحصر به فرد مرکز طبی کودکان سخن گفت و به بیان خدمات این بیمارستان به عنوان قطب علمی طب کودکان کشور پرداخت.
در ادامه در خصوص همکاری های دو جانبه در سه حوزه آموزش، پژوهش و خدمات تشخیصی درمانی مذاکره و تبادل نظر شد.
برگزاری کنفرانس، آموزش مشترک، تبادل دستیاران و کمک به راه اندازی مرکز پیوند سلولهای بنیادی و نقص ایمنی در بصره از جمله این موارد بود.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

لیلا  یوسفی