محتوای خبری مرکز طبی کودکان

بازدید مدیر کل دفتر توسعه مدیریت منابع فیزیکی و عمرانی وزارت بهداشت و مدیر امور مالی دانشگاه از پروژه کلینیک ویژه مرکز طبی کودکان

مهندس امیر ساکی مدیر کل دفتر توسعه مدیریت منابع فیزیکی و عمرانی وزارت بهداشت و آزاده چتروز مدیر امور مالی دانشگاه از پروژه کلینیک ویژه مرکز طبی کودکان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، در این بازدید که روز چهارشنبه ۳۰ بهمن ۹۸ صورت گرفت مهندس ساکی و چتروز، با همراهی دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان از نزدیک در جریان مراحل پیشرفت فیزیکی پروژه ساختمان کلینیک ویژه و توسعه اورژانس قرار گرفتند.
در این بازدید مهندس ساکی، پیشنهادهایی در خصوص بهبود مراحل ساخت و تسریع روند آن ارائه کرد.
سپس مدیر امور مالی دانشگاه  ضمن بررسی مسائل مالی مرتبط  با پروژه، در خصوص پیشرفت سریعتر آن راهکارهایی ارائه کرد.
در ادامه از طبقات مختلف ساختمان کلینیک ویژه بازدید شد.
در این بازدید مهندسان ناظر و پیمانکار پروژه همراه بودند.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی