محتوای خبری مرکز طبی کودکان

بازدید مدیر کل دفتر توسعه منابع فیزیکی وزارت بهداشت و رئیس دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی تهران ازپروژه های تازه تاسیس بیمارستان مرکز طبی کودکان

مهندس ساکی مدیر کل دفتر توسعه منابع فیزیکی وزارت بهداشت و هیات همراه، مهندس مکری رئیس دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و کارشناسان دفتر از پروژه های تازه تاسیس بیمارستان مرکز طبی کودکان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، مهندس ساکی مدیر کل دفتر توسعه منابع فیزیکی وزارت بهداشت به همراه مهندس مکری رئیس دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیئت همراه از پروژه های تازه تاسیس بیمارستان مرکز طبی کودکان بازدید کرد.
در این بازدید دکتر بدو رئیس بیمارستان، در خصوص بخش بازسازی شده PICU، پروژه در حال ساخت پاویون جامع فراگیران مرکز طبی، بخش بازسازی شده پزشکی هسته ای و پروژه های توسعه اورژانس و کلینیک ویژه مرکز طبی کودکان توضیحاتی ارائه کرد.
مهندس ساکی، ضمن بازدید از پروژه های مختلف بیمارستان، راه اندازی کلینیک ویژه را یکی از پروژه های موفق و منحصر به فرد مرکز طبی دانست.
مدیرکل منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت متبوع، در پایان از زحمات دفتر فنی دانشگاه، دکتر بدو و هیئت رئیسه بیمارستان قدردانی کرد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی