محتوای خبری مرکز طبی کودکان

بازدید مدیر کل دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت از پروژه های عمرانی مرکز طبی کودکان

مدیر کل دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت و مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه از پروژه های عمرانی مرکز طبی کودکان بازدید کردند.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه ای با حضور مهندس ساکی مدیر کل دفتر توسعه مدیریت منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، مهندس مکری مدير فني و نظارت بر طرح هاي عمراني دانشگاه و هیئت رئیسه مرکز طبی کودکان روز دوشنبه بیستم فروردین ماه 1397 در خصوص پروژه های عمرانی در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.
در این جلسه در خصوص پروژه ساختمان خریداری شده بیمارستان با هدف راه اندازی کلینیک ویژه تمام وقت صحبت شد.
دکتر بدو رئیس بیمارستان ضمن ارائه مطالبی در خصوص این ساختمان، هدف از توسعه و بهره برداری آن را ساخت کلینیکی تمام وقت در شان بیماران و پزشکان دانست که خدمت رسانی بهتر به بیماران را در پی خواهد داشت. در ادامه حاضرین جلسه نظرات خود را در خصوص منابع و روند ساخت ارائه کردند. در پایان ضمن بازدید از این ساختمان در خصوص هزینه ها، نیازهای عمرانی طرح و زمانبندی اتمام پروژه گفتگو کردند.

خبر: لیلا یوسفی

لیلا  یوسفی