محتوای خبری مرکز طبی کودکان

بازدید مشترک حوزه های درمان و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از مرکز طبی کودکان

کارشناسان حوزه های درمان و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به منظور بررسی ابعاد اجرایی پیاده سازی نسخه الکترونیک از مرکز طبی کودکان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دور دوم بازدیدهای مشترک حوزه های درمان و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از مرکز طبی کودکان روز سه شنبه 22 تیر 1400 با حضور دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.
این جلسه پیرو جلسات برگزار شده در بهمن و اسفند ماه سال 99 با موضوع پیاده سازی سرویس های مرتبط به نسخه الکترونیک و با هدف بررسی کمی و کیفی گزارش های آماری سامانه های اطلاعاتی
HIS بیمارستانها، به منظور ارزیابی میزان اجرای مصوبات جلسات قبلی برگزار شد.
در این بازدید که با حضور کارشناس آمار، کارشناس
IT، مسئول بخش فناوری اطلاعات سلامت، مسئول بیمه و درآمد، نماینده دفتر پرستاری، نماینده منشی های بیمارستان و نماینده شرکت ارائه دهنده نرم افزار برگزار شد گزارشی از روند پیشرفت مطابق با صورتجلسات ارسالی ارائه و در ادامه این گزارش ها توسط کارشناسان حاضر بررسی و ارزیابی شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی