محتوای خبری مرکز طبی کودکان

بازدید گروه ارزیابی ایمنی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان کشور

گروه ارزیابی ایمنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از واحدهای مختلف بیمارستان مرکز طبی کودکان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این بازدید روز یکشنبه 21 دی 99 با حضور کارشناسان دفتر فنی، مدیریت بازرسی، مدیریت حراست، دانشکده پرستاری و مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیر عامل دانشگاه انجام شد.
در ابتدا در جلسه ای با حضور دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، نازیلا خلیل زاده مدیر پرستاری و اعضای مرتبط گزارشی از وضعیت ایمنی بیمارستان ارائه شد.
سپس با هدف ارزیابی ایمنی از قسمت های مختلف بیمارستان نظیر اتاق سرور، واحد فناوری اطلاعات، اسناد و مدارک پزشکی، سالن اجتماعات، تاسیسات (موتورخانه ها، پست های برق و گاز، چیلرها )، رختشویخانه، CSSD، انبار، آشپزخانه، تلفن خانه  و اتاق سرور، دیزل ژنراتورها، داروخانه، بایگانی مدارک پزشکی، سپتیک و تریاژ اورژانس بازدید صورت گرفت.
در پایان ارزیابان ایمنی دانشگاه، نقاط قوت بیمارستان را عنوان کردند و سپس پیشنهادهایی برای موارد قابل بهبود ارائه شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی