محتوای خبری مرکز طبی کودکان

بخش مقدماتی نخستین دوره آموزش مجازی بین‌المللی اختلالات خواب کودکان برگزار شد

بخش مقدماتی نخستین دوره آموزش مجازی بین‌المللی اختلالات خواب کودکان با همکاری دانشگاه میسوری آمریکا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، اولین دوره آموزش مجازی بین المللی اختلالات خواب کودکان به همت دپارتمان ریه و اختلالات خواب این بیمارستان با مسئولیت دکتر محمدرضا مدرسی فوق تخصص ریه کودکان، با همکاری دانشگاه میسوری آمریکا در دو روز متوالی 13 و 14 آذر ماه 99 برگزار شد.
در این وبینار دو روزه، هفت نفر از نفرات برتر اختلالات خواب دنیا از کشور آمریکا و ایران به سخنرانی در حوزه های تشخیص و درمان اختلالات تنفسی ناشی از خواب در کودکان،بی خوابی اطفال، سندرم هیپوونتیلاسیون و افتراق تشنج و بدخوابی کودکان پرداختند.
دکتر دیوید گوزل، دکتر لیلا خیراندیش گوزل، دکتر لیزا مدالی و دکتر کادیتیس از کشور آمریکا و دکتر محمدرضا مدرسی، دکتر محمودرضا اشرفی و دکتر رضا شروین بدو از دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنرانان این وبینار آموزشی بودند.
بیش از دویست نفر شرکت کننده از 20 کشور دنیا در این وبینار شرکت کردند.
در پایان به پرسش های مطرح شده پاسخ داده شد.
گواهی شرکت در این دوره آموزشی به صورت مشترک از طرف دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه میسوری آمریکا به شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی