محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1394/10/07 - 13:53

برگزاری اولین جلسه راه اندازی کلینیک خواب در مرکز طبی کودکان

اولین جلسه راه اندازی کلینیک خواب در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، جلسه کارشناسی راه اندازی اولین کلینیک خواب اطفال ایران در مرکز طبی با حضور دکتر مدرسی رییس بخش ریه اطفال، دکتر اشرفی معاون آموزشی، دکتر محمد پور معاون درمان بیمارستان و با حضور آمر کارشناس کلینیک خواب آمریکا در مرکز برگزار شد.
دکتر مدرسی رییس بخش ریه گفت: با توجه به شیوع بالای اختلال خواب اطفال ایران و نبود کلینیک خواب اطفال در این سنین راه اندازی این مرکز را در مرکز طبی توصیه می کنم.
وی با بیان اینکه این کلینیک با همکاری و راهنمایی های بخش اختلال خواب دانشگاه شیکاگو و انجمن خواب آمریکا راه اندازی خواهد شد، گفت: در این راستا مقدمات راه اندازی دو کلینیک خواب فراهم شده است.
رییس بخش ریه با اشاره به این نکته که در حال حاضر کارشناسان کلینیک خواب آمریکا در حال بررسی و فراهم کردن نقشه استاندارد اولین مرکز می باشد اظهار امیدواری کرد:  با عنایت به پروردگار متعال و با مشارکت سایر رشته های مرتبط امیدوارم بتوانیم اولین کلینیک خواب در خور کودکان ایران را در مرکز طبی راه اندازی نماییم./ق
خبر: هادی پور
  • گروه خبری : مرکز طبی کودکان