محتوای خبری مرکز طبی کودکان

برگزاری جشن گروه سلامت و هنر در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

همزمان با هفته جهانی نقص ایمنی، با حضور هنرمندان، ورزشکاران، بیماران و خانواده های آنها، جشن گروه سلامت و هنر در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

برگزاری جشن گروه سلامت و هنر در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

همزمان با هفته جهانی نقص ایمن به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان روز سه شنبه 6 اردیبهشت 1401 مراسم در سالن شماره یک همایش های مرکز طبی کودکان با حضور دکتر نیما رضایی عضو هیئت علمی، دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جمعی از هنرمندان تلویزیون و پیشکسوتان ورزشی و همچنین بیماران و خانواده‌های آنها برگزار شد.
مراسم  با اجرای برنامه‌های شاد کودکانه توسط هنرمندان ادامه یافت و بخشی از برنامه‌ها توسط کودکان بیمار و بهبود یافته اجرا شد. در این مراسم میهمانانی از کشورهای ترکیه، قزاقستان، قرقیزستان، آذربایجان و افغانستان حضور داشتند.
در پایان ضمن اهدای هدایایی کوچک به بیماران، کودکان نیز تقدیر نامه هایی را به پاس همراهی تقدیم مدعوین کردند.

هما پارساکیا

هما پارساکیا