محتوای خبری مرکز طبی کودکان

برگزاری جلسه کمیته رهبری و مدیریت مرکز طبی کودکان،قطب علمی طب کودکان

جلسه کمیته رهبری و مدیریت مرکز طبی کودکان با حضور رئیس بیمارستان برگزار شد.

برگزاری جلسه کمیته رهبری و مدیریت مرکز طبی کودکان،قطب علمی طب کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، شنبه 10 دی 1401 جلسه کمیته رهبری و مدیریت با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان و اعضای کمیته در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

ابتدا گزارشی از رضایت سنجی مراجعین در نیمه اول سال 1401 که توسط معاونت درمان دانشگاه  انجام گرفته ارائه شد. همچنین راهکارهایی جهت افزایش رضایت مراجعین طرح و پس از بررسی به تصویب رسید.

در این جلسه وضعیت تجهیزات پزشکی مرکز و فرایند نگهداشت آنها مطرح و پیشنهاداتی ارائه شد.

گزارشی از وضعیت اورژانس در خصوص جابه‌جایی تخت‌های بستری و توسعه فضای فیزیکی ارائه و پیشنهاداتی برای ارائه خدمات بهینه به بیماران مطرح شد. همچنین در مورد سیستم مکانیزه ارسال نمونه به آزمایشگاه بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه پیشنهادات و انتقادات مراجعین به واحد بهبود کیفیت مطرح و مواردی پیرامون آنها به تصویب رسید.

در پایان بر تأمین داروهای ضروری و مورد نیاز بیماران تاکید شد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا