محتوای خبری مرکز طبی کودکان

برگزاری جلسه کمیته مدیریت خطر، حوادث و بلایا در مرکز طبی کودکان، قطب علمی طب کودکان

جلسه کمیته مدیریت خطر، حوادث و بلایا با تأکید با حضور اعضای کمیته در سالن مهات‌های بالینی مرکز تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، کمیته مدیریت خطر، حوادث و بلایا روز چهارشنبه 28 دی 1401 با حضور دکتر محسنی دبیر کمیته، دکتر مجنون معاون درمان، دکتر رهنما مدیر، شکوری مترون و اعضای کمیته در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.

در این جلسه دکتر محسنی در خصوص مدیریت منابع انرژی و بحران کمبود آب در کشور و لزوم مدیرت مصرف آب مطالبی بیان کرد.

همچنین مصوبات کمیته قبل مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم اجرای به موقع آنها تأکیید شد. در ادامه گزارشی توسط مهندس علمیه مسئول دفتر فنی از بازدیدهای دوره ای تأسیسات بیمارستان و نحوه نظارت بر آن ارائه شد.

در پایان، نامه معاونت درمان دانشگاه در خصوص EPR مطرح و بر اجرای صحیح آن تاکید شد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا