محتوای خبری مرکز طبی کودکان

برگزاری سمپوزیوم علمی یک روزه حقوق و سلامت کودکان و نوزادان در مرکز طبی کودکان

سمپوزیوم علمی یک روزه حقوق و سلامت کودکان و نوزادان در سالن امید مرکز طبی کودکان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان،این سمپوزیوم توسط گروه آموزشی بیماری های کودکان دانشگاه و مرکز طبی کودکان روز سه شنبه 28 آبان ماه 98 در سالن امید برگزار شد.
در ابتدای برنامه دکتر بهاره فصیح پور عضو هیئت علمی گروه کودکان بیمارستان ولی عصر(عج) و دبیر اجرایی سمپوزیوم، ضمن تشکر از حضور صاحب نظران، استادان دانشگاه و کارشناسان حوزه های مختلف، اهداف این برنامه را بیان و به اهمیت سلامت کودکان و نوزادان اشاره کرد.
دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، در خصوص اهمیت حقوق سلامت کودکان و نوزادان و ابعاد مختلف این موضوع مطالبی ارائه و به فعالیت های بیمارستان از سال های قبل تاکنون در همین راستا اشاره کرد.
سپس پانل چالش های حقوق و سلامت کودکان و نوزادان و فعالیت های صورت گرفته در کشور، با مسئولیت دکتر ملیحه کدیور دبیر علمی برنامه و عضو هیئت علمی گروه کودکان بیمارستان مرکز طبی کودکان، با حضور دکتر صدیقه اعتماد سعید عضو شورای سیاستگذاری صدا و سیما و رئیس رادیو سلامت، دکتر رضا جعفری سده رئیس اورژانس اجتماعی کشور، دکتر سیدرضا رئیس کرمی مدیر گروه آموزشی بیماری های کودکان دانشگاه، دکتر محمود عباسی رئیس مرجع کنوانسیون حقوق کودک و معاون وزارت دادگستری، دکتر وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور، دکتر سید حسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاری ایران و دکتر سید مصطفی میر محمدی استاد گروه حقوق و معاون دانشگاه مفید قم برگزار شد.
اهمیت تعریف جامع و واحد از کودک و سن کودکی، با نظرات فقهی، حقوقی و بالینی تاکید شد تا مراجع کنوانسیون حقوق کودک با توجه به جایگاه خاص بتواند به حل موضوع و چالش های مرتبط با حضور صاحبنظران حیطه های مختلف کمک کند.
با توجه به حضور دکتر حبیبی، نماینده سازمان نظام پزشکی، به نقش سازمان در رویکرد حمایتی از ارائه دهندگان خدمات سلامت، در مدیریت موارد مشکوک به سوء رفتار با کودک و یا نوزاد با سابقه سوء مصرف مواد مادر بستری در مراکز درمانی درخواست شد.
همچنین بر رویکرد پیگیری و پیشگیری با ابعاد مختلف حمایتی از چنین کودکان و نوزادانی و توانمند سازی مادران تاکید شد.
اهمیت مراقبت های حمایتی تسکینی و مدیریت درد در کودکان تاکید و عدم توجه به آنها به نوعی سوءرفتار و غفلت و اهمال در مورد کودکان عنوان شد.
در ادامه هر یک از شرکت کنندگان نظرات و پیشنهادهای خود را ارائه کردند و دکتر فصیح پور بیانیه پایانی را قرایت کرد.
 به امید آنکه ارائه این پیشنهادها در این سمپوزیوم کمک اندکی به دست اندرکاران ارتقا حقوق کودکان به عنوان گرانبهاترین سرمایه ملی و انسانی باشد.
در پایان ضمن گرفتن عکس یادگاری، از زحمات و همکاری کمیته اجرایی، دکتر مهسا اسدابادی، دکتر عفت حسینعلی بیگی، دکتر مهرناز الفت، دکتر مهسا درودیان، معصومه شیدایی و رعنا درودیان تشکر شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

لیلا  یوسفی