محتوای خبری مرکز طبی کودکان

برگزاری مراسم جشن تقدیر از مقام استاد به مناسبت روز معلم در مر کز طبی کودکان

رییس بیمارستان مرکز طبی کودکان در مراسم تجلیل از مقام استاد، یاد و خاطره اساتید درگذشته را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، مراسم جشن تقدیر از مقام استاد به مناسبت روز معلم در مر کز طبی کودکان با حضور تعدادی از اساتید بازنشسته و پیشکسوت، دکتر بدو رییس بیمارستان، دکتر اشرفی معاون آموزشی، دکتر مومنی مدیر و کارورزان و دستیاران و اعضا هیئت علمی امروز صبح در سالن مرکز طبی کودکان برگزار شد.
در این مراسم دکتر بدو، ضمن تبریک و قدردانی از زحمات اساتید خلاصه ای از عملکرد مرکز طبی در زمینه آموزش را بیان کرد و یاد اساتید درگذشته مانند دکتر ضیاعی، دکتر سیادتی و دکتر فرهودی و ... را گرامی داشت.
وی اظهار امیدواری کرد: دانشجویان که اساتید جوان آینده خواهند بود الگو و سرمشق خود را اساتید گرانقدری که بدون وقفه و با عشق و علاقه آموزش دادند قرار دهند.
در ادامه از اساتید پیشکسوت و بازنشسته تقدیر و از آنان دعوت شد تا خاطرات خود را بازگو نمایند و این اساتید عشق و علاقه به تدریس و حس مسئولیت پذیری را عامل مهم موفقیت در امر تدریس دانستند.
همچنین از سوی رییس بیمارستان و دانشگاه بدین مناسبت با اهداء هدایایی قدردانی شد.
در ادامه دکتر گل بابایی چند قطعه ای به مناسبت روز استاد برای قدردانی از مقام استاد اجرا کرد.
مراسم با پذیرایی و عکس های دسته جمعی پایان یافت./ق