محتوای خبری مرکز طبی کودکان

برگزاری چهارمین کلاس آموزشی کنترل خشم در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

باتوجه به استقبال کارکنان و نیاز به آموزش در گروه‌های مختلف، کارگروه آموزشی بیمارستان تصمیم گرفت کلاس‌های کنترل خشم برای گروه‌های مختلف استمرار یابد.

برگزاری چهارمین کلاس آموزشی کنترل خشم در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱ با توجه به اهمیت ارتقای سطح آگاهی و دانش کارکنان و پیرو استانداردهای صیانت از حقوق شهروندی چهارمین دوره کلاس آموزشی کنترل خشم برای گروه هدف منشی‌های بخش‌های بستری با اخذ پیش آزمون و پس آزمون برگزار شد.

باتوجه به استقبال کارکنان و نیاز به آموزش در گروه‌ های مختلف، کارگروه آموزشی بیمارستان تصمیم گرفت کلاس‌ ها استمرار یابد.

در این کلاس حدیث جباری روانشناس بالینی بیمارستان به عنوان مدرس در خصوص تعریف خشم، علل بروز آن، رفتار افراد در مقابله با موقعیت خشم و راه‌ های کنترل و مدیریت خشم مطالب لازم را برای شرکت کنندگان ارائه داد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا