محتوای خبری مرکز طبی کودکان

تشکیل جلسه ارتقای سلامت در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان کشور

جلسه ارتقای سلامت با دستور جلسه گرامیداشت هفته سلامت بانوان در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز چهارشنبه 26 شهریور ماه 99 با حضور دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، نازیلا خلیل زاده مدیر پرستاری و سایر اعضا به دبیری خان محمدزاده سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان مرکز طبی کودکان در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.
این جلسه به مناسبت هماهنگی و برنامه ریزی گرامیداشت هفته سلامت بانوان با شعار محوری حمایت همگانی از مدافعان سلامت و مقابله با کووید 19 تشکیل و در خصوص برنامه های پیشنهادی بحث و تبادل نظر شد.
پویش هفته ملی «سلامت بانوان ایران» همه ساله در هفته پایانی مهرماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروه‌های مختلف جامعه در خصوص اولویت‌های سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، برگزار می‌شود.
در پایان پیشنهادات اعضای جلسه در زمینه برگزاری هرچه باشکوهتر هفته ملی سلامت بانوان مطرح و بر اهمیت برنامه ریزی منسجم در زمینه تامین سلامت و نشاط بانوان ایرانی در شرایط بحران کووید 19 به عنوان ستون خانواده تاکید شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی