محتوای خبری مرکز طبی کودکان

تشکیل جلسه مدیریت اجرایی مرکز طبی کودکان

جلسه مدیریت اجرایی در سالن آموزش مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز شنبه 24 آبان 99 با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، دکتر مسعود موحدی معاون آموزش، دکتر محمودرضا اشرفی معاون پژوهش، دکتر فرهود توتونچیان معاون درمان، دکتر روح الله شیرزادی رئیس اورژانس، نازیلا خلیل زاده مدیر پرستاری، مهندس علی نعلبران رئیس حراست و مائده دریابیگی مسئول بهبود کیفیت برگزار شد.
در این جلسه دکتر بدو ابتدا قبولی بیش از 95 درصد دستیاران مرکز طبی کودکان، در آزمون دانشنامه تخصصی را تبریک گفت و همچنین ارتقای مرتبه علمی شش نفر از اعضای هئیت علمی را خبری خوشحال کننده در دوران سخت اپیدمی کووید 19 عنوان کرد.
سپس در خصوص آمادگی بخش مراقبت ویژه کووید و بخش عفونی برای موج اخیر بیماری مطالبی ارائه کرد.
در ادامه هماهنگی های صورت گرفته برای نصب دستگاه سی تی اسکن جدید بیمارستان و همچنین اقدامات مورد نیاز برای راه اندازی بخش پزشکی هسته ای مطالبی بیان کرد.
وی از راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کووید 19 کودکان در بیمارستان خبر داد و این اقدام را افتخاری بزرگ برای قطب علمی طب کودکان دانست.
دکتر بدو ضمن ارائه گزارشی از روند پیشرفت مرکز طبی کودکان شماره 2 و اختصاص همراه سرا برای آن، از تهیه تجهیزات برای پروژه کلینیک ویژه بیمارستان سخن گفت و به هماهنگی برای آن تاکید کرد.
در ادامه گزارشی از وضعیت بیمارستان در خصوص حقوق شهروندی ارائه و به پیگیری برای اقدامات اصلاحی تاکید شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی