محتوای خبری مرکز طبی کودکان

تشکیل جلسه کمیته اخلاق پزشکی مرکز طبی کودکان

جلسه کمیته اخلاق پزشکی بیمارستان مرکز طبی کودکان به صورت مجازی و حضوری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان  مرکز طبی کودکان، این جلسه روز سه شنبه 30 دی ماه 99 با حضور دکتر علیرضا پارساپور رئیس گروه اخلاق پزشکی دانشگاه، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر محمودرضا اشرفی معاون پژوهش و سایر اعضا انجام شد.
در این جلسه دکتر صدیقه شمس دبیر کمیته، درخصوص برنامه های آموزشی اخلاق حرفه ای در رده های مختلف اعم از اعضای هیئت علمی، فراگیران، پرستاران و کارکنان گزارشی ارائه کرد.
مقرر شد علاوه بر ادامه برنامه های قبل، جلسات گزارش موارد اخلاق پزشکی CPE به صورت مجازی با همکاری مرکز اخلاق پزشکی به صورت جدی تر پیگیری و انجام شود.
در ادامه لیلا جعفری پور کارشناس ایمنی بیمار، گزارشی از روند اخذ رضایت آگاهانه در بیمارستان ارائه کرد و اعضای کمیته در خصوص ارتقای برخی موارد نظرات خود را ارائه کردند.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی