محتوای خبری مرکز طبی کودکان

روز جهانی کار و کارگر

جشن گرامیداشت روز کارگر در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد

مراسم گرامیداشت و قدردانی از زحمات گروه خدمات در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 به مناسبت گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر، مراسم جشنی با حضور دکتر شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر مسعود میرمعینی مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه، دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، مریم شکوری مدیر پرستاری، حسن واحدپور مسئول امور عمومی، اعضای شورای فرهنگی و مسئولین بیمارستان در سالن پذیرایی برگزار شد.
همکاران خدمات و همچنین بازنشستگان خدمات مرکز طبی کودکان میهمانان ویژه این مراسم بودند.
در این مراسم مسئولین و مدیران بیمارستان برای صبحانه از میهمانان پذیرایی کردند و روز کارگر را به یکایک آنها تبریک گفتند و از زحمات نیروی خدمات برای پیشبرد اهداف بیمارستان و خدمت به کودکان بیمار تقدیر و تشکر کردند.
اهدای هدایا و لوح تقدیر به بازنشستگان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود. همچنین در پایان مراسم به رسم یادبود گلدانهای گل به آنها تقدیم شد و عکس‌های یادگاری گرفته شد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا