محتوای خبری مرکز طبی کودکان

جلسه مدیریت اجرایی در مرکز طبی کودکان با حضور اعضا تشکیل شد

جلسه مدیریت اجرایی در سالن آموزش مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز شنبه 12 مهر 99 با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، دکتر مسعود موحدی معاون آموزش، دکتر محمودرضا اشرفی معاون پژوهش، دکتر فرهود توتونچیان معاون درمان، دکتر روح الله شیرزادی رئیس اورژانس، نازیلا خلیل زاده مدیر پرستاری، دکتر ستوده رئیس آزمایشگاه و دکتر لیلا عزیزی از داروخانه برگزار شد.
در این جلسه پس از ارائه گزارشی از وضعیت بیماران در خصوص مدیریت بیماری کووید 19، برنامه ریزی برای پذیرش بیماران در فصول جاری بیان شد.
در ادامه بر ضرورت تسریع در روند استقرار دستگاه پزشکی هسته ای در فضای مربوطه تاکید شد.
تهیه دستگاه PCR و برنامه ریزی برای راه اندازی بخش و انجام تست کووید19، اتصال سیستم فاضلاب بیمارستان به سیستم اگوی شهری، مدیریت توزیع وسایل حفاظت فردی، پیگیری کمبود ست ونتیلاتور از دیگر مطالب بیان شده در جلسه بود.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی