محتوای خبری مرکز طبی کودکان

جلسه هماهنگی راه اندازی و افتتاح کلینیک ویژه فوق تخصصی کودکان مرکز طبی کودکان

جلسه هماهنگی راه اندازی و افتتاح کلینیک ویژه فوق تخصصی کودکان مرکز طبی کودکان در محل همین پروژه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز سه شنبه 21 بهمن 99 با حضور دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، دکتر فرهود توتونچیان معاون درمان، نازیلا خلیل زاده مدیرپرستاری و سایر مسئولان در محل همین پروژه برگزار شد.
در این جلسه دکتر رهنما ضمن ارائه مطالبی در خصوص نحوه افتتاح و بهره برداری از این پروژه در خصوص ساماندهی مراجعین به درمانگاه، نحوه اطلاع رسانی، تهیه و جابجایی وسایل و تجهیزات پزشکی، خریداری و نصب فایل های مربوط به پرونده بیماران سرپایی بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه در خصوص تنظیم برنامه افتتاحیه و نظارت دقیق بر انتقال تجهیزات پزشکی به این ساختمان برنامه ریزی شد.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی