محتوای خبری مرکز طبی کودکان

جلسه کمیته اورژانس شهریور ماه بیمارستان مرکز طبی کودکان

جلسه کمیته اورژانس در سالن مهارت های بالینی مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز دوشنبه 4 شهریور 99 با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه در خصوص پذیرش بیماران از سایر بیمارستان ها و الزام پذیرش از مسیر تریاژ اورژانس بحث و تبادل نظر شد.
همچنین موضوع انتقال بیماران از اورژانس به سایر بخش ها مطرح و مقرر شد این اقدام فقط با تائید bed manager صورت پذیرد.
حضور بیماربر و یا پرستار در هنگام اعزام بیماران نیز ضروری اعلام شد.
مقرر شد جلسه ای با معاونت درمان بیمارستان در خصوص لیست داروها و تجهیزات آمبولانس برگزار شود.
دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، دکتر مسعود موحدی معاون آموزش، دکتر فرهود توتونچیان معاون درمان، مهندس علی نعلبران رئیس حراست، دکتر روح الله شیرزادی رئیس اورژانس، امیره جامعی سوپروایزر اورژانس، طاهره محمدزاده سوپروایزر آموزش به بیمار، فاطمه حامد سرپرستار اورژانس، مائده دریابیگی مسئول بهبود کیفیت، لیلا جعفری پور کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار و امیرعلی زمانی مسئول درآمد از دیگر اعضای حاضر در این جلسه بودند.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی