محتوای خبری مرکز طبی کودکان

درخشش دکتر بهداد قریب هیئت علمی مرکز طبی کودکان در جشنواره لحظه های شفا

دکتر بهداد قریب عضو هیئت علمی مرکز طبی کودکان در جشنواره لحظه های شفا برگزیده بخش مکتوب شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، آئین اختتامیه نخستین جشنواره روایت زندگی حرفه ای جامعه پزشکی با عنوان لحظه های شفا با تقدیر از آثار منتخب در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.
به نقل از دبیرخانه جشنواره لحظه های شفا، در بخش روایت های مکتوب اثر «حالا که می زنی پس بگیر» نوشته دکتر بهداد قریب عضو هیئت علمی و معاون بین الملل مرکز طبی کودکان به عنوان اثر منتخب معرفی و شایسته تقدیر شناخته شد.
این جشنواره توسط سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران با مشارکت شهرداری تهران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف شناسایی و معرفی الگوهای اخلاقی و حرفه ای، ایجاد بستری صمیمی برای ذکر داستان ها و روایت های ناب از حرفه پزشکی برای گفتگو و تعامل اجتماعی بین اعضای جامعه پزشکی طراحی و اجرا شد که با استقبال خوبی از سوی اعضای جامعه پزشکی مواجه شده است.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی