محتوای خبری مرکز طبی کودکان

دیدار ۶ پرستار مرکز طبی کودکان با رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز پرستار

۶ پرستار مرکز طبی کودکان با حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز پرستار دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، دیدار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح روز چهارشنبه 11 دی 98 به مناسبت روز پرستار با هزاران نفر از جامعه پرستاری سراسر کشور صورت گرفت که شش نفر از پرستاران مرکز طبی کودکان در این مراسم حضور داشتند.
به نقل از پایگاه حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (khamenei.ir)، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخشی از سخنانشان، حضرت زینب سلام‌الله‌علیها را بانویی برجسته در تاریخ بشریت خواندند و گفتند: آن بانوی با عظمت و شخصیت مستحکم و قوی به عنوان الگوی پرستاری معرفی شده و برقرار کردن ارتباط ویژه میان حضرت زینب با جامعه‌ی پرستاری، کاری بجا و حقیقتاً مبارک است.
همچنین رهبر انقلاب اسلامی، پرستاری را ترکیبی از مجموعه ارزشهای اخلاقی و فضائل انسانی از جمله شفقت، دلسوزی، اهتمام، مسئولیت‌پذیری، صبر و بردباری در برابر بی‌تابی‌ها و کج‌خلقی‌ها، و استقامت و دل‌زده نشدن از مشاهده‌ی سختی‌ها برشمردند و افزودند: تکریم پرستار به معنای تکریم ارزشهای انسانی و ارزش‌گذاری برای فضایل اخلاقی کمیاب است.
مریم شکوری، لیلا لطیفی، اعظم حاج محمدی، زهرا فلاحی، فاطمه ارشدی پور و زهرا سهرابی حاضران در این مراسم بودند.
خبرنگار: لیلا یوسفی

لیلا  یوسفی