محتوای خبری مرکز طبی کودکان

سلامت مردان، موجب استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه و توسعه کشور

به مناسبت هفته سلامت مردان ویزیت رایگان در کلینیک اورولوژی مرکز طبی کودکان انجام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته سلامت مردان روز چهارشنبه 4 اسفند ساعت 11:30 الی 13 ویزیت رایگان آقایان در کلینیک اورولوژی مرکز طبی کودکان انجام می‌شود.
درکشور ما با توجه به اهمیت موضوع سلامت مردان اولین پنجشنبه اسفند ماه هر سال بعنوان روز سلامت مردان نامگذاری و مقرر شد هر ساله در این روز با هدف حساس‌سازی جامعه آموزش و فرهنگ‌سازی درحد امکان مداخلات تشخیص و درمانی صورت گیرد. که با توجه به اهمیت سلامت مردان و برای ایجاد فرصت کافی جهت انجام فعالیت‌ها، برنامه‌های مربوطه در هفته‌ای به همین نام(هفته ملی سلامت مردان ایرانی) برگزار می‌شود.
سلامت مردان موضوعی است که استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه و توسعه کشور را در پی خواهد داشت مردان نسبت به زنان در معرض فاکتورهای خطر محیطی و شغلی بیشتری هستند و از سوی دیگر کمتر به پزشک مراجعه نموده و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف از جمله موانع فرهنگی تا بروز مراحل پیشرفته و خطرناک بیماری به تأخیر می اندازند.

هما پارساکیا

هما پارساکیا