محتوای خبری مرکز طبی کودکان

سومین جلسه کمیته منابع انسانی1402 مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان

کمیته منابع انسانی مرکز طبی کودکان با حضور اعضاء در سالن مهارت های بالینی برگزار شد.

سومین جلسه کمیته منابع انسانی1402 مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه کمیته منابع انسانی یکشنبه 4 تیر 1402 با حضور دکتر محسنی مشاور رئیس، دکتر مخترع مدیر، گلدوست مدیر پرستاری، زندی رئیس امور اداری و آقارحیمی مسئول واحد بهبود کیفیت در دفتر ریاست برگزار شد.

در این جلسه درخواست همکاران مرکز مبنی بر جابجایی، مرخصی بدون حقوق، دورکاری، اعمال مدرک و ارتقاء جایگاه شغلی مطرح و پس از بررسی، توسط اعضای کمیته درباره آنها تصمیم‌گیری شد.

همچنین در خصوص افزایش رضایتمندی کارکنان و مراجعین بیمارستان نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر شد راهکارهای اجرایی در جلسه آتی مطرح شود.

هما پارساکیا

هما پارساکیا

تصاویر

سومین جلسه کمیته منابع انسانی1402 مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان سومین جلسه کمیته منابع انسانی1402 مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان سومین جلسه کمیته منابع انسانی1402 مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان