محتوای خبری مرکز طبی کودکان

قدردانی از رتبه نخست مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت در مرکز طبی کودکان

رتبه نخست بخش سبک زندگی اسلامی مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت در مرکز طبی کودکان قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، همزمان با ولادت حضرت زینب (س)، از منیژه زارعی کارمند شاغل در مرکز طبی کودکان که موفق به کسب رتبه اول بخش سبک زندگی اسلامی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنوار قرآن و عترت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کشور شده است، تقدیر شد.
این مراسم روز چهارشنبه 11 دی ماه 98 با ارائه تقدیر نامه ای از طرف مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرح زیر برگزار شد.

سرکار خانم منیژه زارعی
انوار درخشان آیات روح بخش قرآن کریم در طول اعصار و قرون، همواره چراغ راه انسانهای خداجوی و حق طلب بوده است و عاشقان کتاب هدایت با خلوص تمام، عشق و ارادت خویش را به ساحت مقدس قرآن کریم به اثبات رسانده اند. و اینک که با عنایت حق تعالی و با همت والا، رتبه اول بخش سبک زندگی اسلامی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کشور را به خود اختصاص داده اید.
ضمن تبریک کسب این موفقیت توفیق خدمت به ساحت قدسی قرآن کریم را برایتات مسالت می نماییم.
میر مجید سید قریشی
مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران