محتوای خبری مرکز طبی کودکان

مراسم افتتاحیه سی و چهارمین همایش بیماریهای کودکان و بیستمین همایش پرستاری کودکان در مرکز طبی کودکان برگزار شد

مراسم افتتاحیه سی و چهارمین همایش بیماریهای کودکان و بیستمین همایش ملی پرستاری کودکان روز پنجشنبه 5 آبان 1401 با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان و دبیر اجرایی همایش، دکتر سیدرضا رئیس کرمی رئیس همایش، دکتر محمودرضا اشرفی دبیر علمی همایش، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اساتید و شرکت کنندگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز طبی کودکان، در ابتدای مراسم ضمن خیر مقدم به اساتید، پیشکسوتان طب کودکان و شرکت کنندگان توسط رئیس و دبیران کنگره گزارشی از فعالیت های بخش علمی همایش ارائه شد.

51 پانل علمی در این همایش با موضوعات رایج و شایع بیماری‌های کودکان برگزار خواهد شد.

مسابقه علمی و فرهنگی در ایام همایش از اقدامات صورت گرفته همایش امسال است که به نفرات برگزیده جایزه ای تعلق خواهد گرفت. یکی از ویژگی‌های همایش امسال ارزیابی مسائل عمومی و علمی پانل‌ها در پایان آن است.

در ادامه مختصری از فعالیت های انجام شده در حوزه اجرایی همایش ارائه و از اعضای تیم اجرایی، دستیاران مرکز طبی کودکان، همکاری های دانشکده پرستاری و مامایی و تلاش های بی دریغ دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، دکتر محمد تقی مجنون مسئول دبیر خانه و شعله اکرامی مسئول دبیرخانه قطب علمی مرکز طبی کودکان و امور اجرایی همایش قدردانی شد.

یکی از اهداف این همایش یادآوری وجود بزرگواران و اساتید پیشکسوت کودکان کشور است که هر یک بنیانگذار رشته های فوق تخصصی کودکان و همگی از اعضای خانواده بزرگ طب کودکان کشور هستند. از دیگر برنامه‌های همایش برگزاری غرفه‌ها و شرکت های مرتبط در این همایش است.

پس از مراسم افتتاحیه، اولین پانل علمی همایش در 4 سالن مجزا آغاز شد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا