محتوای خبری مرکز طبی کودکان

مراسم یادبود استاد مرحوم دکتر غلامحسین فلاحی به صورت مجازی برگزار شد

مراسم یادبود استاد فقید گوارش کودکان، مرحوم دکتر غلامحسین فلاحی به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این مراسم همزمان با گراند راند مجازی گوارش کودکان، شب یکشنبه 16 آذر ماه 99 با شرکت خانواده، اساتید، همکاران، دوستداران و فراگیران برگزار شد.
در این مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، شرکت کنندگان به بیان خاطرات و ویژگی های بارز آن استاد فقید پرداختند. اهمیت دادن به تعهد حرفه ای و اخلاق پزشکی، نگاه جامع و نه تک بعدی به زندگی، دلسوزی و سحرخیزی، حمایت از همه اطرافیان، دلبستگی به مرکز طبی کودکان و پیشرفت آن از جمله نکاتی بود که در بیانات حاضرین به آن اشاره شد.
دکتر غلامحسین فلاحی فوق تخصص گوارش و کبد کودکان و رئیس مرکز تحقیقات گوارش کودکان دانشگاه، به علت ابتلا به بیماری کرونا روز پنجشنبه 13 آذر 99 دار فانی را وداع گفت.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی