محتوای خبری مرکز طبی کودکان

نخستین همایش پوشش حرفه ای در بالین دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرکز طبی کودکان بیمارستان برگزیده رعایت پوشش حرفه‌ای در بالین همایش «من یک حرفه ای هستم»

در نخستین همایش پوشش حرفه ای در بالین دانشگاه علوم پزشکی تهران لوح تقدیر رعایت پوشش حرفه‌ای و حریم بیمار به مرکز طبی کودکان اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، در همایش 19 مهر 1402 در نخستین همایش پوشش حرفه ای در بالین با عنوان «من یک حرفه ای هستم» از مرکز طبی کودکان به عنوان بیمارستان برگزیده در رعایت پوشش حرفه‌ای قدردانی شد.

لوح تقدیر رعایت پوشش حرفه‌ای و حریم بیمار از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ماهرخ گلدوست مدیر پرستاری و نماینده دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان در این همایش اهدا شد.

همایش با هدف تبیین ضرورت رعایت پوشش حرفه‌ای در بالین و بحث و تبادل نظر و پاسخ به سوالات فراگیران برگزار شد. در این همایش موضوعات مربوط به پوشش حرفه‌ای و آسیب‌های پاتولوژیک، ابعاد روانشناسی و حقوقی، بایدها و نبایدهای پوشش حرفه‌ای در بالین و انطباق آن با موازین قانون اساسی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین فراگیران سوالات خود را مطرح و اساتید مدعو به آنان پاسخ دادند.

هما پارساکیا

هما پارساکیا