محتوای خبری مرکز طبی کودکان

پیام تبریک دکتر بدو، رئیس مرکز طبی کودکان به مناسبت روز رادیولوژی

دکتر رضا شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان در پیامی روز جهانی رادیولوژی را به همکاران این عرصه تبریک گفت.

دکتر رضا شروین بدو,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، متن پیام به شرح زیر است:
17 آبان ماه، مصادف با 8 نوامبر میلادی، به مناسبت سال روز کشف اشعه ایکس، روز رادیولوژی و برای تجلیل از این این قشر جامعه تلاشگر سلامت نام‏گذاری شده است. خدمات پرتونگاران و رادیولوژیست‌ها به عنوان بخشی از چرخه کارکردی نظام سلامت، همواره موجب افتخار بوده و همبستگی و همراهی بین بخشی حوزه های تخصصی تشخیصی و درمانی، می تواند نظام سلامتی اثربخش، کارا، بهره ور و با کیفیت را به ارمغان بیاورد.
اینجانب ضمن تبریک روز رادیولوژی به اساتید، فراگیران و پرتوکاران محترم؛ از احساس مسئولیت و دلسوزی بی‌دریغ، خدمات ارزشمند و تلاش های مجدانه تلاشگران و همکاران در واحد تصویربرداری پزشکی که فداکارانه و با همدلی با سایر متخصصین در خط اول مبارزه با بیماری کرونا در قطب علمی طب اطفال کشور در حال خدمت رسانی هستند و در حمایت از زندگی و سلامت کودکان کشور  نقش حیاتی ایفا می نمایند، تشکر می کنم و از درگاه احدیت توفیق و سلامتی را آرزو مندم.

لیلا  یوسفی

لیلا یوسفی