محتوای خبری مرکز طبی کودکان

پیام تبریک دکتر بدو رئیس مرکز طبی کودکان به مناسبت روز بهداشت محیط

دکتر رضا شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان، روز بهداشت محیط را به همه تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، متن پیام به شرح زیر است:

بازشماری دستاورد های نظام سلامت کشور و تلاش در جهت حفظ و ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه، بهره مندی از کارتیمی موثر و هدفمند را بیش از پیش نمایان می سازد. کارشناسان بهداشت محیط با توجه به توانمندی ها و ظرفیت آنها، در بیش از نیم قرن اخیر، منشا خدمات ماندگار و ارزشمند در عرصه اجتماعی و سلامت بوده اند که با تلاش شبانه روزی این قشر فرهیخته، شاخص های بهداشتی در کشور ارتقاء یافته است.
توسعه سلامت در کشور نیازمند همکاری بین بخشی، حرفه ای گرایی و تعهد تمامی تلاشگران عرصه نظام سلامت می باشد. در این راستا نقش متخصصین بهداشت محیط در بیمارستان ها در شرایط همه گیری کووید-19 بسیار تاثیر گذار است.
 همزمان با فرا رسیدن چهارم مهر1400 (26 سپتامبر میلادی) روز جهانی بهداشت محیط که با شعار "اولویت دادن به بهداشت محیط برای داشتن جوامع سالم تر در بازیابی جهانی" همراه شده، ضمن تبریک به همکاران محترم بهداشت محیط بیمارستان، تلاش دلسوزانه ایشان را ارج می نهیم.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس مرکز طبی کودکان