محتوای خبری مرکز طبی کودکان

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز ملی مددکار اجتماعی

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، با ارسال پیامی روز ملی مددکار اجتماعی را تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز ملی مددکار اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر بدو، رئیس بیمارستان در پیامی روز ملی مددکار اجتماعی را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

فرخنده سالروز میلاد با سعادت مولی‌الموحدین حضرت علی (ع)، الگوی جوان‌مردی و مددکاری که در ایران به عنوان روز ملی مددکار اجتماعی نامگذاری شده است، فرصت مغتنمی است که با الهام از الگوهای رفتاری و اخلاقی آن امام همام در راه خدمت به عموم مردم بویژه بیماران نیازمند حمایت، قدم برداریم.

اینجانب، ضمن گرامیداشت روز ملی مددکار اجتماعی، برای همه همکاران محترم مددکار دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه مددکاران پرتلاش مرکز طبی کودکان سلامتی، بهروزی و توفیق خدمتی پربار از درگاه ایزد متعال مسئلت می نمایم.

دکتر رضاشروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان