محتوای خبری مرکز طبی کودکان

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز پزشک

دکتر رضاشروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت اول شهریور، در پیامی روز پزشک را تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز طبی کودکان، متن پیام به شرح ذیل است؛

بسمه تعالی

یکم شهریور، زادروز حکیم و دانشمند برجسته، ابوعلی سینا، روز پزشک و یادآور سلامتی به عنوان بزرگترین موهبت الهی برای نوع بشر است. بدون تردید حفظ و ارتقای سلامت هر فرد در رشد و پیشرفت جامعه اهمیت بسزایی دارد.
این روز فرصت ارزشمندی برای تقدیر از پزشکان به عنوان سرمایه‌های ماندگار است که در هر شرایطی روند بهبود و درمان بیماران و ارائه خدمات با کیفیت را اصل حرفه‌ی خود قرار دادند.
بدینوسیله روز پزشک را به جامعه پزشکی، پزشکان دلسوز دانشگاه علوم پزشکی تهران بویژه همکاران خانواده بزرگ مرکز طبی کودکان تبریک می‌گویم و برای آنها توفیق تداوم خدمت و تندرستی آرزو می‌کنم.

هما پارساکیا

هما پارساکیا