محتوای خبری مرکز طبی کودکان

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت فرارسیدن روز پزشک

دکتر رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان کشور، در پیامی فرارسیدن روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

جامعه پزشکی فرهیخته مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی طب اطفال کشور، با ایثار گری خود در ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی به معصوم ترین قشر جامعه، التیام بخش درد و رنج و دمیدن شوق امید در روح جامعه می باشند.
در شرایط همه گیری کووید-19 خدمات حیات بخش پزشکان بر کسی پوشیده نیست. بر خود فرض می دانم به پاس از خودگذشتگی و فداکاری این مدافعان سلامت که همواره موجب تعالی اقدامات آموزشی، پژوهشی و درمانی مرکز هستند، مراتب قدردانی خود را اعلام دارم.
بدینوسیله ضمن تسلیت ایام محرم الحرام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، به مناسبت فرا رسیدن اول شهریور، زادروز دانشمند بزرگ و نامدار ایرانی، حکیم ابوعلی سینا، روز پزشک را به تمامی پزشکان توانمند، تلاشگر، متعهد و دلسوز تبریک عرض نموده و از درگاه احدیت آرزوی بهروزی، سلامتی و توفیق خدمت روز افزون برای شما عزیزان را جهت ارائه خدمت بی منت خواستارم.
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان
لیلا  یوسفی