محتوای خبری مرکز طبی کودکان

به مناسبت فرا رسیدن روز کار و کارگر

پیام رئیس مرکز طبی کودکان به مناسبت 11 اردیبهشت، «روز کار و کارگر»

دکتر رضا شروین بدو، رئیس مرکز طبی کودکان در پیامی روز جهانی کار و کارگر را به این جامعه پرتلاش و گرانقدر تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت فرا رسیدن 11 اردیبهشت، دکتر رضاشروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان در پیامی روز جهانی کارگر را به مجموعه خدمتگزاران گستره سلامت تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

۱۱ اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر، فرصتی است تا  از تلاش‌های بی وقفه گروه خدمات زحمت کش این مرز و بوم تقدیر شود.
بی شک گروه خدمات بیمارستان مرکز طبی کودکان در کنار سایر ارکان حوزه سلامت این بیمارستان نقش برجسته و مهمی در ارتقای کیفیت خدمات سلامت دارند. به طوری که نیروهای پر تلاش و پر افتخار گروه خدمات ، پشتیبان و بازوان نیروهای بهداشتی و درمانی در عرصه نظام سلامت هستند.
گروه خدمات با فعالیت در واحدها و بخش های مختلف، در ارائه خدمات با کیفیت به بیماران و کمک به ارتقای سلامت جامعه، تاثیر مهمی داشته و بی ادعا و صبور، در این مجموعه بزرگ نقش آفرینی می کنند.
اینجانب با تبریک روز کارگر و ضمن ارج نهادن به مقام گروه خدمات عزیز، امیدوارم گروه خدمات این مرکز، همواره در کنار خانواده های ارجمندشان ،سلامت و تندرست بوده ، با جدیت و همدلی سازنده، کماکان نظام سلامت را یاری نمایند.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان