محتوای خبری مرکز طبی کودکان

چهارمین دوره مسابقات جام جهانی کوچک در مرکز طبی کودکان کلید خورد

پس از برگزاری سه دوره مسابقات جام جهانی کوچک در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان کشور، در نشستی چهارمین دوره این مسابقات کلید خورد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، این نشست روز یکشنبه 13 بهمن 98 با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر علیرضا پارساپور مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده پزشکی، دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان، دکتر حامد شفارودی مدیر تربیت بدنی دانشگاه، صادق درودگر رئیس کمیته اقتصادی فدراسیون فوتبال و سعید ناصری مدیر امور فرهنگی و رسانه ای فدراسیون پهلوانی در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر رضایی گزارشی از برگزاری سه دوره موفق مسابقات جام جهانی کوچک در مرکز طبی کودکان ارائه کرد و سپس مقرر شد جام چهارم در اردیبهشت ماه سال 99 به همت مرکز طبی کودکان و حمایت ریاست و روابط عمومی دانشگاه، معاونت فرهنگی دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، معاونت بین الملل دانشکده پزشکی، شبکه جهانی آموزشی پژوهشی یوسرن، گروه سلامت و هنر، کافه فوتبال و فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد.
در ادامه ضمن مرور برنامه ها، مقرر شد پس از اعلام فراخوان برای آمادگی کودکان بستری در بیمارستان های کودکان، تمرینات از اسفند ماه زیر نظر دکتر رضایی در مرکز طبی کودکان انجام شود.
همچنین در هر جلسه از فوتبالیست های کشور برای همراهی در تمرینات دعوت به عمل خواهد آمد.
پس از برگزاری تمرینات، در نیمه دوم فروردین ماه بازدید کودکان از کمپ مسابقات تیم ملی فوتبال ایران صورت خواهد گرفت و مسابقات اصلی در هفته اول اردیبهشت ماه در مرکز طبی کودکان، قطب علمی طب کودکان کشور برگزار خواهد شد.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

لیلا  یوسفی