محتوای خبری مرکز طبی کودکان

کسب مقام سوم با حضور دو بازیکن مرکز طبی کودکان در مسابقات تنیس روی میز استانی

حضور دو تن از کارکنان مرکز طبی کودکان در تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران که برای اولین بار موفق به کسب مقام سوم انفرادی و سوم تیمی در مسابقات تنیس روی میز کارکنان دولت استان تهران شد.

کسب مقام سوم با حضور دو بازیکن مرکز طبی کودکان در مسابقات تنیس روی میز استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این مسابقات به میزبانی هیئت تنیس روی میز استان تهران بین تیم های بانک مرکزی، وزارت بهداشت، زیر ساخت، مس تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار موفق به کسب عنوان سوم مشترک در این مسابقات شد.

دکتر سارا رهاوی از مرکز طبی کودکان و عضو تیم تنیس روی میز بانوان دانشگاه با 3 برد پیاپی و یک باخت موفق به کسب مقام انفرادی این مسابقات شد.

دکتر سارا رهاوی و راحله اکبری از مرکز طبی کودکان، بنفشه شایسته از مرکز بهداشت جنوب، سوری فولادی فر از مدیریت نظارت توسعه امور عمومی اعضای تیم و آیدا کاظمی مربی و لیلا حاتمی به عنوان سرپرست تیم در این مسابقات حضور داشتند.

هما پارساکیا

هما پارساکیا