محتوای خبری معاونت آموزشی

انتصاب دکتر هومان حسین نژاد به سمت مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه

دکتر هومان حسین نژاد با توجه به سوابق و تجربيات اجرايي و ارزنده و با حفظ سمت و سایر وظایف محوله به عنوان مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي از اركان آموزش دانشگاه محسوب مي شود و با توجه به نقشي كه اين واحد وزين در جهت ارتقای كيفيت آموزش برعهده دارد از اهميت و اعتبار ويژه اي برخوردار است و مي تواند در ارتقاي عملكرد آموزشي اعضاي محترم هيئت علمي و دانشجويان و نيز افزايش رضايت مندي آنها از فعاليتهاي انجام شده سهم زيادي داشته باشد.
لذا با توجه به سوابق و تجربيات اجرايي و ارزنده و با حفظ سمت و سایر وظایف محوله دکتر هومان حسین نژاد به عنوان مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه منصوب شد.
خبر: شبنم قضایی