محتوای خبری معاونت آموزشی

اولین جلسه سخنرانی کلیدی بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد

اولین جلسه سخنرانی کلیدی بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی روز پنج شنبه 14 اردیبهشت ماه از ساعت 8 تا 10 در سالن اصلی همایش های رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، این نشست با سخنرانی دکتر شاهد حسن از کشور مالزی، دکتر حسام حمدی از امارات متحده عربی، دکتر شوشینگ می از سنگاپور و دکتر دیوید تیلور از انگلیس برگزار شد.
در این نشست سخنرانان مطالبی در خصوص curricular metacognition in undergraduate medical education: time to ponder،  leading in the present and future complex ecosystem of health professions education، seeding change:Growing and sustaining a schools culture of innovativeness in health professions education، how to encourage deeper understanding  بیان کردند و هر یک از سخنرانان 20 دقیقه به ارائه سخنرانی پرداخته و سپس به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
این جلسه به دو صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

آذر شهبازی

آذر شهبازی