محتوای خبری معاونت آموزشی

برگزاری سومین جلسه ساماندهی سیستم شعاع دانشگاه علوم پزشکی تهران

سومین جلسه سامان دهی سیستم شعاع با حضور معاون آموزشی، مدیران، کارشناسان حوزه های مربوطه و اعضای شرکت پشتیبانی کننده سامانه شعاع روز شنبه 5 دی ماه 1394 تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، سومین جلسه سامان دهی سیستم شعاع با حضور دکتر جلیلی، معاون آموزشی، دکتر زراعتی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات، دکتر شکوهی نژاد، سرپرست مرکز امور هیات علمی، اسکندری مدیر امور عمومی معاونت آموزشی و تعدادی از کارشناسان حوزه های مربوطه دانشگاه و همچنین اعضای شرکت پشتیبانی کننده سامانه شعاع در روز شنبه مورخ 5 دی ماه 1394 از ساعت 7:30 الی 9 صبح در محل سالن شورای معاونت آموزشی تشکیل شد.
در ابتدای جلسه دکتر جلیلی ضمن خیر مقدم به حاضرین به بیان مسائل کلی در خصوص لزوم شفاف شدن پاره ای از مسائل مربوط به سیستم شعاع و نحوه استفاده سایر دانشگاه ها از این سامانه پرداخت.
در ادامه دکتر زراعتی به مواردی که لازم است در ذیل این روند لحاظ گردد، اشاره کرد. همچنین گفتگوهایی در خصوص بازنویسی سامانه شعاع صورت گرفت.
در انتها مقرر شد جلسه دیگری برای عقد یک تفاهم نامه رسمی جهت مشخص شدن ساز و کار قرارداد سامانه شعاع و چگونگی استفاده سایر دانشگاه ها از این سامانه برگزار گردد./ق
عکس و خبر: سمیرا فرجی