محتوای خبری معاونت آموزشی

جلسه بررسی شرایط ادامه تحصیل اعضای هیات علمی گروه های آموزشی داخلی، جراحی، کودکان و زنان و زایمان برگزار شد

جلسه بررسي شرايط ادامه تحصيل اعضاي هيات علمي گروه هاي آموزشي روز چهارشنبه 10 مهر 98 در سالن شوراي معاونت آموزشي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشی دانشگاه، جلسه بررسي شرايط ادامه تحصيل اعضاي هيات علمي گروه هاي آموزشي روز چهارشنبه 10 مهر 98 با حضور دكتر سهراب پور، معاون آموزشي دانشگاه، دكتر شكوهي نژاد، سرپرست امور هيات علمي معاونت آموزش، دكتر ستارزاده، معاون امور هيات علمي دانشكده پزشكي، دانشيار گروه آموزشي داخلي دانشكده پزشكي، مديران گروه هاي آموزشي بيماري هاي زنان و زايمان، كودكان، بيماري هاي داخلي و جراحي عمومي دانشكده پزشكي در سالن شوراي معاونت آموزشي برگزار شد.
در ابتداي جلسه دكتر سهراب پور ضمن خوشامد گويي به اعضاي جلسه، مقدمه اي از نياز هيات علمي جنرال در دانشگاه بيان كرد و هيات علمي جنراليست را بسيار مهم دانست.
سپس دكتر شكوهي نژاد دستورالعمل ابلاغ شده در سال 93 در خصوص شرايط و فعاليت هاي ادامه تحصيل در دانشگاه را بيان كرد و  گفت: در اين دستورالعمل ابهاماتي وجود داشت كه با توجه به مكاتبه با دانشكده پزشكي مقرر شد، دستورالعمل مشخص و واضح باشد.
در پايان اعضاي جلسه نظرات و پيشنهادات خود را ارائه كردند و مقرر شد نتيجه نهايي اعلام شود.
خبر: شبنم قضايي