محتوای خبری معاونت آموزشی

جلسه کمیسیون موارد خاص دانشگاه برگزار شد

در جلسه کمیسیون موارد خاص دانشگاه پس از طرح موارد خاص آموزشی و دانشجویی، موضوع اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان مقطع دکترای تخصصی PhD تصمیم گیری شد.

کمیسیون موارد خاص دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، جلسه کمیسیون موارد خاص دانشگاه سه شنبه 30 دی 99 با حضور اعضای جلسه به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه موارد خاص آموزشی و دانشجویی مقاطع Undergraduate و Postgraduate طرح و مصوب شد.

سپس مصوبه ممنوعیت اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان مقطع دکترای تخصصی PhD مطرح و مقرر شد مطابق با مصوبه آموزشی این دوره، هر گونه اشتغالی به غیر از تحصیل برای دانشجویان این دوره ممنوع باشد و در صورتی که دانشجو از اجرای این مصوبه تخلف کند، از سوی گروه آموزشی به عنوان متخلف به شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای اقدام قانونی معرفی شود.

شبنم قضایی

شبنم قضایی