محتوای خبری معاونت آموزشی

دویست و چهل و یکمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه برگزار شد

دویست و چهل و یکمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه برای بررسی پرونده 18 متقاضی ارتقای مرتبه دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش معاونت آموزشي دانشگاه، این نشست روز چهارشنبه 30 آبان 97  ساعت 10 صبح به‌منظور بررسی پرونده 18 نفر از اعضای هیئت‌علمی متقاضی ارتقای مرتبه دانشگاهی و احتساب سوابق خدمتی تعدادی از اعضای هیئت‌علمی برای اعطای پایه و یا افزایش سقف سنی تشكيل شد.
پرونده های دانشکده های بهداشت، پزشکی، دندانپزشکی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و مرکز تحقیقات علوم و تکنولوژی در پزشکی برای ارتقا به مرتبه دانشگاهی استادیاری، دانشیاری و استادی مطرح و پس از بحث و بررسی مستندات پرونده ها و تبادل‌نظر، به رأی مخفی الکترونیکی گذاشته شد.

ارتقا به مرتبه استادی:
دکتر محمود علی محمدی (دانشکده بهداشت) و دکتر سهیلا سرمدی (دانشکده پزشکی)

ارتقا به مرتبه دانشیاری:
دکتر حجت رحمانی و دکتر سمیه جلیلوند (دانشکده بهداشت)، دکتر محمود متوسل آرانی- دکتر مریم مقدسی جهرمی- دکتر علیرضا کاظمینی- دکتر سیدرضا غفاری دهخوارقانی- دکتر لادن عباسیان- دکتر بهار اشجعی- دکتر سیدمحمدکاظم نوربخش- دکتر معصومه محبی- دکتر محمد بابایی و دکتر مسعود محمدی (دانشکده پزشکی)، دکتر پویان امینی شکیب (دانشکده دندانپزشکی)، دکتر خدیجه میرزائی (دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی)

ارتقا به مرتبه استادیاری:
دکتر کبری مهران نیا (دانشکده پزشکی) و دکتر ماشاءاله ترابی (مرکز تحقیقات علوم و تکنولوژی در پزشکی)
در این جلسه همچنین پرونده ارتقاء یکی از اعضای محترم هیئت‌علمی که ارتقا مرتبه ایشان در جلسات قبلی هیئت ممیزه به تصویب رسیده بود به دلیل احراز تخلف پژوهشی، مجدد بررسی و به‌اتفاق آراء ارتقاء ایشان به حالت تعلیق درآمد.
خبر: آزاده اشتیاقی
عکس: آرشیو

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

آذربایجان اوغلو

78/10/11 - 00:00

تبریک فراوان به استاد عزیز جناب آقای دکتر رحمانی.قهرمانان خطه ی آذربایجان در همه جا برا میهن اسلامیشون افتخارآفرین هستن و دکتر رحمانی نمونه بارزی از چنین قهرمانان علمی است که حضورشان در دانشگاه مایه ی برکت و نعمت هستش.

78/10/11 - 00:00

اینها فقط درس می خوانند و سواد علمی شان را بالا می برند چیزی که واقعا متاسفانه روز به روز در حال افزایش است عقب روی و مرگ اخلاق است با کلاس و .... هم فایده ای ندارد نرود میخ اهنین در سنگ افسوس و همین علم بدون اخلاق گاهی میتواند مخرب و خطرناک باشد

78/10/11 - 00:00

جناب استاد رحمانی، نمونه بارز استاد می باشد که واقعا در حوزه علم و اخلاق و مهارت حرف اول را در رشته مدیریت و اقتصاد سلامت سرلوحه کار خود قرار داده است، امید است تمامی اساتید نیز این مهم را مورد عنایت قرار دهند.