محتوای خبری معاونت آموزشی

مراسم تکریم و معارفه مدیر امور عمومی آموزش دانشگاه

مراسم تکریم و معارفه مدیر امور عمومی آموزش دانشگاه در سالن شورای حکیم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مراسم تکریم دکتر ابراهیم اسکندری مدیر پیشین امور عمومی آموزش دانشگاه و معارفه خانم آزاده اشتیاقی مدیر جدید این واحد دوشنبه 2 دی 98 با حضور دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه، مدیر آموزشی و مدیران و همکاران واحد آموزش در سالن شورای حکیم برگزار شد.
در این جلسه دکتر سهراب پور در ابتدا نکات و رهنمودهایی در خصوص مدیریت و رهبری ارائه کرد و در قسمت دوم مراسم از زحمات بی شائبه دکتر اسکندری در سال های مدیریت ایشان قدردانی و برای مدیر جدید این واحد آرزوی موفقیت کرد. در ادامه دکتر اسکندری در خصوص 6 سال خدمت خود در این واحد سخنانی ایراد کرد. در پایان هدایایی به رسم یاد بود به دکتر اسکندری اهدا شد.

خبر و عکس: شبنم قضایی