محتوای خبری معاونت آموزشی

نشست آموزشی خبرنویسی در معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد

جلسه آموزشی خبرنویسی با حضور رابطان خبری واحدهای معاونت آموزشی، دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات، موسسه ملی تحقیقات سلامت و مجتمع بیمارستانی امیراعلم در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، در نشست آموزشی روز سه شنبه 25 تیر 98 ابتدا مهدی گلپایگانی، سردبیر خبر روابط عمومی دانشگاه پورتال روابط عمومی و سایت دانشگاه را معرفی کرد و در ادامه نحوه نگارش خبر را آموزش داد.
 سردبیر خبر روابط عمومی دانشگاه اجزای خبر را شامل تیتر، لید و متن خبر عنوان کرد و افزود: مهمترنی قسمت خبر تیتر است. تیتر نباید سوالی، شعاری، کلی و منفی باشد.
وی با تشریح قواعد نوشتن لید خبر گفت: لید خبر بعد از تیتر نوشته می شود و کامل تر از تیتر است. لید خبر بخش مهم خبر است که خواننده را ترغیب به خواندن ادامه خبر می کند.
گلپایگانی با بیان اینکه در نگارش خبر باید به ساده نویسی و کوتاه نویسی توجه شود، به عناصر و ارزش های خبری در تنظیم خبر تاکید کرد و گفت: در نوشتن خبر بسیار مهم است که استانداردهای خبری رعایت شود.
در پایان جلسه به سوالات رابطان خبری پاسخ داده شد.
خبرنگار: بهنام برین

افشین  روزبهانی