محتوای خبری معاونت آموزشی

چهارمین جلسه کارگروه تخصصی بسته ارتقای نظام ارزیابی و آزمون های علوم پزشکی در منطقه آمایشی 10 در سال 98 برگزار شد

چهارمين جلسه كارگروه تخصصي بسته ارتقای نظام ارزيابي و آزمون هاي علوم پزشكي در كلان منطقه 10 روز چهارشنبه 10 مهر ماه 1398 در دانشگاه علوم پزشكي تهران با حضور اعضاي كارگروه تشكيل شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشی دانشگاه، در ابتداي جلسه دكتر صديق معروفي، دبير كارگروه تخصصي بسته ارتقای نظام ارزيابي و آزمون هاي علوم پزشكي منطقه گزارشي از اقدامات كارگروه در راستاي تدوين پرسشنامه، شيوه نامه و چك ليست برگرفته از شيوه نامه را بيان و اعلام کرد برای به نتيجه رسيدن و اجراي آنها نياز به تائيد و حمايت وزارت متبوع است.
سپس مطابق با دستور جلسه دكتر حسين نژاد، متولي بسته ارتقای نظام ارزيابي و آزمون هاي علوم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران گزارش برنامه پايه تربيت مدرس دوره هاي آمادگي براي ارزيابي صلاحيت باليني (حرفه اي) را ارائه و توضيحاتي درخصوص مراحل انجام، اهداف، روش اجرا و ارزشيابي برنامه را بيان کرد.
در ادامه هريك از اعضا توضيحاتي درخصوص اقدامات صورت گرفته در دانشگاه خود در راستاي ارتقای نظام ارزيابي و آزمون هاي علوم پزشكي بيان کردند.
درپايان مقرر شد درخصوص نهايي کردن چك ليست ارزشيابي وضعيت نظام ارزشيابي فراگيران دانشگاه ها طي با هماهنگي دبيرخانه موارد به وزارت متبوع طي يك نامه اعلام تا بتوان از آن طريق تائيد و اعتبارات لازم را كسب کرد. همچنين مقرر شد جلسه آتي در سازمان انتقال خون تشكيل شود.
خبر: رویا جلوداري