محتوای خبری معاونت آموزشی

چهارمین نشست شورای مشورتی کلان منطقه ده آمایشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

چهارمین نشست شورای مشورتی کلان منطقه ده آمایشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران روز شنبه 7 مردادماه 1402 در محل سالن شورای حکیم دانشگاه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، دراین نشست که به منظور بررسی درخواست های جدید و بازنگری رشته های توسعه ای دانشگاه ها/ موسسات کلان منطقه ده برگزار شد، دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دکتر کوهپایه زاده دبیر  شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، دکتر مجاهدیان دبیر کار­گروه  برآورد نیروی انسانی دبیرخانه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی و معاونان آموزشی دانشگاه‌های عضو کلان منطقه 10 حضور داشتند.

دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران  ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) و  خوشامدگویی به معاونان آموزشی دانشگاه‌های عضو کلان منطقه ده، بر لزوم تقویت بیش از پیش همکاری‌ و تعامل بین دانشگاه‌های عضو کلان منطقه ده تاکید کرد.

در این نشست مطابق با دستورجلسه درخواست‌های جدید رشته‌های توسعه‌ای برای انتقال یا اضافه  شدن در تفاهم‌نامه توسعه متوازن آموزش علوم پزشکی کلان منطقه 10 مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سپس دکتر قنبری  دبیر کمیته کلان منطقه ده گزارشی از روند توسعه رشته ها در بازه زمانی 1402-1400  و جلسات برگزار شده در کارگروه های دانشگاهی کلان منطقه  ده ارائه داد و در ادامه اساتید حاضر پیشنهادات و نقطه نظرات خود را بیان کردند.
آذر شهبازی

آذر شهبازی