محتوای خبری معاونت بهداشت

آزمون دستیاران دندان پزشکی برگزار شد

آزمون دستیاران دندان پزشکی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، آزمون دستیاران دندان پزشکی پس از برگزاری چهار روز آموزش برای داوطلبین دستیار دندان پزشک با حضور دکتر سعید تاملی و دکتر کاظم رهنما به ترتیب معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت روز چهارشنبه 4 مرداد 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
توضیح اینکه این دور دوم پذیرش دستیار دندان پزشک برای مراکز خدمات جامع سلامت بود که پس از چهار روز آموزش در دو هفته توسط واحد دهان و دندان معاونت بهداشت و با همکاری واحدهای دهان و دندان شبکه های بهداشت و درمان ری و اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران به انجام رسید.
دکتر محسن ولد خانی کارشناس مسوول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت، دکتر نسیم زاروی کارشناس دهان ودندان معاونت بهداشت، دکتر حسین دهقان کارشناس مسئول دهان و دندان مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر امیر حسین حاجی فتحی کارشناس مسئول دهان ودندان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر و دکتر عبدالله عیوضی کارشناس مسئول دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان ری مباحث تئوری و عملی کارگاه را ارائه کردند.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی