محتوای خبری معاونت بهداشت

آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته علمی مهارتی پدافند غیرعامل در معاونت بهداشت

جلسه آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته علمی مهارتی پدافند غیرعامل با برنامه‌ها، دستورالعمل‌های اجرایی و کارکردهای پدافندی واحدهای تخصصی معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 5 آذر 98 جلسه یک‌روزه آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته علمی مهارتی پدافند غیرعامل با برنامه‌ها، دستورالعمل‌های اجرایی و کارکردهای پدافندی واحدهای تخصصی مدیریت شبکه، مدیریت بیماری‌های واگیر و مدیریت بیماری‌های غیر واگیر، مدیریت سلامت محیط کار، مدیریت سلامت خانواده و جمعیت، سلامت روانی و اجتماعی و برنامه‌های خود مراقبتی در بلایا واحد آموزش و ارتقای سلامت برگزار شد.
همچنین فرآیندهای مدیریتی و تخصصی در تهدیدات مرتبط که موجب کاهش آسیب‌پذیری و تداوم فعالیت‌های ضروری می‌شود موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
 در پایان جلسه مدیران و کارشناسان به سوالات مدعوین با تدوین دیدگاه پدافندی مرتبط پاسخ دادند.
خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی